El Partit demòcrata demana actuacions concretes al Castell de Can Feu

El Partit Demòcrata de Sabadell ha denunciat la inactivitat de l’equip de govern i la poca fiabilitat per dur a terme els compromisos adquirits amb el Castell de Can Feu.

El portaveu del Partit Demòcrata, Carles Rossinyol, ha lamentat que l’equip de govern no hagi fet res per dur a terme i desenvolupar el conveni per restaurar el Castell de Can Feu, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat. “El desembre del 2015 es va aprovar una moció on es recollien molts suggeriments per repensar i millorar el conveni urbanístic que afecta el Castell” ha explicat Rossinyol. Des d’aleshores només hem tingut notícies en relació a aquesta moció, el maig de 2016, en el ple de control del compliments de les mocions de l’any anterior, on es va explicar que s’estava elaborant un estudi on es posava de manifest que les obres de consolidació tenien un cost de més de 3 milions d’euros.

“Més d’un any després d’aprovar-se la moció ens trobem en el fet que no s’ha fet res. Tot allò que s’havia dit i plantejat no s’ha fet” ha denunciat Rossinyol qui ha finalitzat dient que no acceptarà que argumentin falta de pressupost per dur a terme el projecte. “Si poden donar 4 milions d’euros a la Generalitat per al Taulí, no entenem per què no es poden destinar els 3 milions a consolidar el Castell de Can Feu. Entenem que és un tema de voluntat política”.

Author: Partit Demòcrata SBD

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.