PDCAT demana més polítiques per discapacitats i dependents

El Partit Demòcrata de Sabadell demana més polítiques per fomentar la inclusió a la societat de les persones discapacitades i dependents

El Partit Demòcrata de Sabadell va organitzar ahir dijous a Can Balsach un col·loqui sobre discapacitat i dependència. Una problemàtica que cal afrontar i tractar perquè afecta una gran part de la població sabadellenca.
El col·loqui, que va comptar amb la presència d’una trentena de persones tenia per objectiu de debatre i tractar la discapacitat i la dependència i conèixer com afecta les diverses persones que la pateixen. A Sabadell hi ha més de 5.000 persones dependents i més de 14.000 persones tenen alguna discapacitat. Així, el col·loqui va servir per aclarir tots els dubtes de les persones assistents i per explicar tots els serveis que s’ofereixen sobre dependència i discapacitat les diferents ajudes a què poden accedir les persones afectades.

Des del Partit Demòcrata es considera que la dependència i la discapacitat són temes que poden afectar a qualsevol persona i que cal incidir en la inclusió d’aquestes persones a la societat. Encara queda molt recorregut per a normalitzar la situació personal de cadascun d’elles, per aquest motiu hem de continuar lluitant perquè la legislació ho reguli el més ràpid possible. Per això és tan important que totes les persones, pateixin o no algun problema, tinguin coneixement dels serveis, recursos i avantatges que s’ofereixen.

Author: Partit Demòcrata SBD

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.