PDeCAT reclama solucions per dignificar el centre

PDeCAT presentarà una moció per aportar solucions integrals al centre de Sabadell

El grup municipal del Partit Demòcrata de Sabadell demana a l’equip de govern que solucioni els dos problemes principals que afecten el centre de Sabadell, la contaminació i la dignificació de l’eix central. Presentarà una moció al primer ple on es contemplin aquests dos aspectes que més preocupen els sabadellencs i sabadellenques.

Carles Rossinyol, portaveu i cap de llista del Partit Demòcrata de Sabadell ha lamentat que l’equip de govern segueix sense tenir un projecte clar per a dignificar el centre de Sabadell. Al darrer ple van presentar un document de propostes de millora per a l’espai públic on només es contemplen mesures per restringir la mobilitat i la creació d’una xarxa de bicicletes.

Des del Partit Demòcrata tenim clar que cal anar més enllà del projecte presentat per l’equip de govern

diu Rossinyol. La nostra responsabilitat és presentar un projecte que doni resposta a les problemàtiques que afecten el centre: la contaminació i la dignificació de l’espai” ha explicat Carles Rossinyol qui ha manifestat també que totes les mesures que es preguin han d’estar en consonància amb aquest tema.

Carles Rossinyol considera que per presentar un projecte primer cal disposar de tota la informació possible per prendre les millors decisions.

Estem convençuts que s’ha de reduir la mobilitat, però també hem de potenciar vehicles elèctrics. Cal preparar la ciutat per al futur

Així, considera que s’han de potenciar formes de mobilitat alternatives.” Hi ha d’haver mobilitat per a tothom. No tot passa per la bicicleta ha dit. El projecte no parla del bicing, d’un pla d’aparcament, de carregadors per a vehicles elèctrics, de la gestió de la càrrega i descàrrega i tampoc parla de com es gestionen les motos, de si els autobusos haurien de ser més petits per afavorir mobilitat i si la policia local hauria de disposar de vehicles elèctrics. Hauria d’estar tot recollit en un pla.

Pel que fa a la dignificació del centre, des del Partit Demòcrata es demana també disposar d’un pla que marqui les accions a seguir. “Cal tenir present que si reduïm la mobilitat sense alternatives que facin interessant venir al centre creem una zona pacífica i desèrtica” ha reblat Rossinyol.

Finalment, Carles Rossinyol ha recordat també que per millorar la dignificació del centre de Sabadell cal recuperar el patrimoni històric. En aquest sentit, ha recordat que el PDECAT porta molts anys demanant que es recuperi la Glorieta que hi havia al Racó del Campanar. “Només amb accions concretes, ben planificades i a partir de dades serem capaços de reconstruir un centre de Sabadell que fa massa anys que està oblidat”.

Author: Partit Demòcrata SBD

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.