Es presenta la nova Oficina de Drets Civils de Sabadell

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

L’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Ajuntament treballaran conjuntament en l’assessorament dels casos que arribin a l’Oficina de Drets Civils.

L’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i l’Ajuntament de Sabadell signaran un conveni de col∙laboració per treballar en la defensa del drets de la població. “L’acord permetrà assessorar en l’atenció a casos que arribin a l’Oficina Municipal de Drets Civils (ODC) i, també, dur a terme formació per a personal municipal sobre drets humans”, informen des del consistori. La regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz, i David Bondia, president d’IDHC, van confirmar ahir l’acord de col∙laboració, que tindrà com a data d’inici l’1 de gener de 2017.

El nou pacte estableix la col∙laboració en l’organització del Programa municipal anual de Drets Humans que durà a terme la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania l’any 2017. La regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz, va afirmar que “l’ODC no farà només accions de sensibilització, sinó que també atendrà persones defensant els seus drets”. I ha afegit que “el fet que l’Ajuntament treballi conjuntament amb l’Institut de Drets Humans de Catalunya permetrà que Sabadell sigui garant dels drets humans”.

En la reunió també es va presentar el programa d’activitats del Dia Internacional dels Drets Humans, del proper 10 de desembre. El conjunt de propostes estan dirigides a la conscienciació i la reivindicació dels drets humans, sota el lema ‘Defensem‐nos, hi tenim tot el Dret; Respecta’m, en tens tot el deure‘.

 

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.