Rossinyol demana urgentment Taula de Mobilitat

Rossinyol demana que es reuneixi la Taula de Mobilitat per analitzar les ultimes actuacions dutes a terme per l’equip de govern

El cap de l’oposició, Carles Rossinyol, demanarà que de forma urgent es reuneixi  la Taula de Mobilitat per analitzar les últimes accions de mobilitat que ha dut a terme l’equip de govern i que han generat greus problemes de mobilitat a la ciutat en els darrers dies.

“Primer actuem i després pensem” Aquesta és la filosofia de l’actual equip de govern en tots els temes relacionats amb la mobilitat de Sabadell, ha manifestat el regidor de PDECAT Sabadell, Carles Rossinyol, qui ha lamentat el caos circulatori que pateixen aquests dies totes les persones que entren o surten de la ciutat.

“En el moment de plantejar una actuació d’aquests característiques i que afecten a milers de persones  s’ha d’analitzar molt bé. Quines són les conseqüències i mesures pal·liatives i això és el que no s’ha fet” diu Rossinyol. És la prova del caos d’aquests últims dies. En aquest sentit, Rossinyol, ha reconegut que l’actual equip de govern és conscient que la mobilitat és important. “Ens van dir que a inicis de 2017 farien nou Pla de Mobilitat i que tardaria un any i mig a fer-se. Per això, no té cap mena de sentit, primer fer actuacions i després fer un pla de mobilitat. Una mostra clara que primer s’actua i després es pensa” denuncia.

Des del PDECAT Sabadell es considera que fa temps que cal repensar la mobilitat a Sabadell, “però s’han de fer a partir d’estudis i dades objectives que permetessin implantar les mesures polítiques definides” ha dit Rossinyol.

El portaveu de PDECAT considera que hi ha diversos elements com la Taula de Mobilitat o el Pla de Mobilitat que poden ajudar a prevenir els problemes de mobilitat actuals. Per exemple el Pla de Mobilitat , elaborat el 2010, ja diu que Sabadell és dels municipis més densos de Catalunya o que el districte primer es dels principals emissors i receptors de desplaçaments. “Per tant, necessitem dades objectives per poder desenvolupar accions que afecten a moltes persones . El que ha passat es que aquesta gent s’ha mogut pels seus prejudicis ideològics, han aplicat les polítiques determinades, sense tenir base documental per poder-les implementar”.

Pel que fa a la Taula de mobilitat, des de PDECAT es considera que si l’equip de govern s’omple la boca amb participació, però no utilitza un òrgan de participació com és la taula de mobilitat. “L’última reunió és 27 abril de 2016” ha lamentat Rossinyol.

Finalment, després de tot el desgavell que pateix la ciutat a nivell de mobilitat, des de PDECAT es demana que es convoqui la Taula de Mobilitat, que s’aportin dades tècniques i objectives per poder prendre les millors decisions entre tots els implicats.

Author: Partit Demòcrata SBD

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.