Sabadell ratifica compromís Cues Trànsit

Sabadell es un caos circulatori

Ciutadans Sabadell culpa al govern municipal del caos circulatori per les obres de Ferrocarrils

El portaveu, José Luis Fernández, afirma que ha existit “una mala planificació” i “molt poca informació que amb prou feines ha arribat als usuaris”

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha criticat a l’equip de govern pels importants col·lapses circulatoris que s’estan produint a la ciutat a causa del tall al trànsit del passeig Can Feu des del dimarts. Fernández ha assegurat que hi ha hagut “mala planificació, molt poca informació i una nul·la capacitat de reacció”. El tall a l’altura de la plaça del Mil.lenari, en una de les principals artèries de Sabadell, desvia els vehicles per Rambla Iberia i Ronda Ponent. La mesura es deu a les obres de soterrament de les vies de Ferrocarrils de la Generalitat i la integració urbana dels barris de Gràcia i Can Feu, i està previst que es perllongui fins a la primavera del 2019.

José Luis Fernández ha insistit que “la informació ha estat molt escassa, tant en cartells com en xarxes socials oficials o anuncis en premsa”. En la seva opinió, “la notícia amb prou feines ha arribat als usuaris”, la qual cosa ha enxampat a molts conductors per sorpresa. El regidor ha assenyalat que “el govern ha deixat, una vegada més, als conductors a la seva sort”.

A més, el portaveu ha afirmat que “es sabia que la ronda Ponent seria una alternativa quan comencessin els treballs i absorbiria gran part de la circulació”. No obstant això, el quatripartit “va prioritzar la seva posició partidista i va anul·lar dos carrils com a pas segregat per a bicicletes que ara gairebé s’utilitzen” creant “un problema afegit a la caòtica situació actual”. El portaveu de Cs ha afegit que “aquesta situació s’agreuja quan hi ha un autobús aturat o un camió en càrrega i descàrrega” i ha assegurat que molts conductors “s’indignen quan estan embussats i veuen dos carrils buits pels quals no passa ni un ciclista”.

 

Author: Ciutadans Sabadell

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.