Stern Motor amb el Handbol Sant Quirze

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Stern Motor i l’Handbol Sant Quirze firmen un acord de patrocini

Les activitats esportives, benèfiques, creatives o culturals que organitzi l’Handbol Sant Quirze comptaran amb el suport del concessionari Stern Motor, grup Movento

Stern Motor estarà present a les samarretes de tots els equips de l’HSQ, així com en promocions, invitacions i activitats esportives organitzades pel club

Stern Motor, del grup Movento, serà durant un període d’un any patrocinador oficial de l’Handbol Sant Quirze (HSQ). Amb les marques Mercedes-Benz i Smart, el grup d’automoció amb seu al Vallès donarà suport econòmic a les activitats esportives, culturals i de caire benèfic de l’HSQ mitjançant un acord de col·laboració publicitària, que vincularà Stern Motor a la imatge i a les activitats del club d’Handbol Sant Quirze.

En l’acte de signatura del conveni, tant  en Joaquim Badia,  en nom i representació d’Stern Motor, com en Alberto Barrera, president de l’Handbol Sant Quirze, van coincidir en la importància de donar protagonisme i suport a clubs i iniciatives esportives amb forta presència al Vallès Occidental. L’Handbol Sant Quirze va néixer fa 64 anys, i actualment compta amb dos equips sènior (masculí i femení) i diferents categories de base.

Movento està present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 14 marques que representa. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i cada any ven prop de 19.000 vehicles, tant nous com d’ocasió. Movento pertany a Moventia, un grup d’empreses expert en la mobilitat sostenible i compromès amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat del seus serveis.

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.