Desperfectes, accidents, atropellaments, alcoholèmies i detinguts

Desperfecte al carrer Eslovàquia

A les 09:25 hores, al carrer Eslovàquia amb la Ronda Jean Monet, ens informen que hi ha un semàfor tombat, s’avisa a Aluvisa per tal que procedeixi a la seva substitució, es senyalitza la zona amb cinta policial. Ha intervingut una unitat de Policia Municipal.

Furt de bicicleta al carrer Unió

A les 10:30 hores, al carrer Unió amb el passatge Colom, es localitza una persona que estava robant una bicicleta, els agents identifiquen a un home, de 25 anys, i es realitzen diligències judicials per un presumpte delicte de furt lleu. Han intervingut dues unitats de Policia Municipal.

Detingut a Plau Claris

A les 21:10 hores, al carrer Pau Claris, a la Prefectura de Policia Municipal, es procedeix a la detenció d’un home, de 26 anys, per un presumpte delicte de furt de vehicle. Es realitzen diligències judicials. Han intervingut una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva al carrer Doctor Balcells

A les 00:41 hores, al carrer Doctor Balcells, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 54 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 1,02 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle

Dissabte, 10 de març fins a les 06:00 hores del diumenge, 11 de març de 2018

Accident de trànsit al carrer Bruc 

A les 11:31 hores, al carrer Bruc, 18, es produeix un accident de trànsit per xoc de turisme contra vehicle estacionat, com a conseqü.ncia del xoc el turisme a bolcat, no s’han produït danys personals, el turisme bolcat no disposa ni d’assegurança ni d’ITV en vigor, es denúncia i s’immobilitza el vehicle. Ha intervingut una unitat de Policia Municipal.

Desperfecte a la carretera de Barcelona 

A les 12:23 hores, a la carretera de Barcelona amb el carrer Sant Sebastià, ens informen que hi ha un rètol publicitari a punt de caure, s’avisa a Bombers qui ho despenja. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva a la carretera de Prats 

A les 15:40 hores, a la carretera de Prats de Lluçanès, a l’alçada del polígon industrial, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 43 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,48 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i es fa càrrec del vehicle un segon conductor.

Alcoholèmia Positiva i delicte contra la seguretat del trànsit

A les 16:07 hores, a la Rambla Iberia, 33, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 34 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,37 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), a més, condueix amb pèrdua de vigència de permís de conduir per pèrdua total de punts, se l’instrueixen diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor amb pèrdua de vigència de permís de conduir per pèrdua total de punts i es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa. Es fa càrrec del vehicle un segon conductor.

Divendres, 09 de març fins a les 06:00 hores del dissabte, 10 de març de 2018

Atropellament a la carretera de Prats

A les 12:24 hores, a la carretera de Prats de Lluçanès amb el carrer Pau Rigalt, es produeix l’ atropellament d’una vianant de 77 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer per un pas de vianants, és traslladada a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Sanejament d’una façana a l’avinguda de Barberà

A les 14:03 hores, a l’avinguda de Barberà, 71, ens informen que hi ha despreniments d’una façana, s’avisa a Bombers qui ho sanegen i s’avisa al propietari per a que repari la façana. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva i delicte contra la seguretat del trànsit

A les 17:45 hores, al carrer Mont Blanc amb el carrer Bonaigua, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 48 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,78 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), a més, condueix un turisme amb pèrdua de vigència de permís de conduir, se l’instrueixen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor amb pèrdua de vigència de permís de conduir. S’immobilitza el vehicle.

Alcoholèmia Positiva al carrer Boccaccio

A les 04:01 hores, al carrer Boccaccio, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 45 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,65 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i s’immobilitza el vehicle.

Alcoholèmia Positiva al carrer Rocafort

A les 04:39 hores, al carrer Rocafort amb el carrer Joaquim Blume, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 26 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,51 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i s’immobilitza el vehicle.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.