Es feia passar pel seu germà per seguir conduint

Atropellament a l’avinguda Francesc Trabal 

A les 07:00 hores, a l’avinguda Francesc Trabal amb el carrer Palmeres, es produeix l’atropellament d’una vianant de 33 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer per un pas de vianants, és traslladada a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Conduïa sense haver tingut mai el permís de conduir 

A les 09:10 hores, al carrer Pérez Moya, 14, es detecta a un conductor, de 37 anys, el qual condueix un turisme sense permís de conduir, se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir (el codi penal tipifica com a delicte la conducció de vehicle a motor o ciclomotor sense haver obtingut mai el permís o llicència), s’ immobilitza el vehicle.

Es feia passar pel seu germà per continuar conduint 

A les 14:35 hores, al carrer Doctor Balari amb el carrer Sant Sebastià, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i un ciclomotor, el conductor del ciclomotor, de 27 anys, és traslladat al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu, el conductor del turisme, 37 anys, no disposava de permís de conduir B, i es feia passar pel seu germà, es denúncia administrativament i es fan diligències judicials per un delicte d’usurpació de l’estat civil. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit amb possible alcoholèmia positiva

A les 19.16 hores, al carrer Berenguer el Gran, 43, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre tres turismes, l’acompanyant d’un vehicle i la conductora d’un altre són atesos en el lloc per sanitaris del SEM amb pronòstic lleu, el conductor del darrer vehicle, de 65 anys, és traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu, i donat que presenta símptomes clars de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques es fa la sol·licitud d’analítica per detecció d’alcohol o substàncies. Han intervingut tres ambulàncies del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Més incendis en contenidors a Reina Elionor

A les 21:34 hores, al carrer Reina Elionor amb el carrer Milà i Fontanals, s’origina un incendi a un contenidor de reciclatge, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada