Taller sobre legalitat a les entitats sense ànim de lucre

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Taller sobre aspectes legals que han de complir les entitats sense ànim de lucre

La sessió és gratuïta, però necessita inscripció prèvia

L’Ajuntament de Sabadell organitza una sessió formativa per ensenyar a les entitats sense ànim de lucre els aspectes legals que han de complir. En el transcurs del taller s’informarà sobre temes com ara la contractació, la fiscalitat, l’economia, la protecció de dades, la transparència, etc. Tots aquests són aspectes obligatoris a l’hora de programar activitats periòdiques dirigides a la ciutadania.

La formació, que és gratuïta, es durà a terme el 26 d’abril, de 19 a 21 h, al Centre Cívic de Can Rull (carrer de Sant Isidor, 51) i està adreçada a persones professionals, voluntàries i membres de la Junta de les entitats sense ànim de lucre de Sabadell, que organitzen activitats periòdiques als equipaments municipals.

La inscripció es pot fer per telèfon al 93 745 31 84 (de 9 a 14 h) o bé per mitjà del correu entitats@ajsabadell.cat, indicant el nom de la persona o persones, telèfon i el nom de l’entitat.

El taller s’emmarca dins del pla de formació d’entitats de Sabadell i, en aquest cas concret, va adreçat a entitats sense ànim de lucre.

Author: Ajuntament de Sabadell

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.