Torna La Llanera Trail

Torna La Llanera Trail

La marató i mitja marató per muntanya de Sabadell se celebrarà el 21 de gener

El diumenge 21 de gener la capital vallesana tornarà a acollir La Llanera Trail, la marató i la mitja marató per muntanya de Sabadell, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell (UES). La Llanera Trail és una de les primeres maratons per muntanya de l’any i una de les primeres grans cites esportives de la ciutat.

La tercera edició de La Llanera Trail, que va comptar amb 700 corredors en la seva segona edició (gener 2017) i 600 en la primera (gener 2016), torna a oferir una marató (43,8 km) i una cursa de 21 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 1.280 metres en la marató i de 380 metres positius en la dels 21 km, la qual cosa la configura com una cursa de dificultat mitja, oberta a tots els nivells i ideal per iniciar-se en aquest tipus de curses. Els dos recorreguts comparteixen bona part del traçat i tot i que inicialment poden semblar molt accessibles sorprenen per l’esforç que requereixen.

La Llanera Trail es desenvolupa entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat i transcorre per corriols inèdits i sorprenents que menen cap al cim del Puig de la Creu (668 metres), el punt més alt de la marató. Els recorreguts, tant de la mitja com el de la marató, són similars als de les dues edicions precedents, però enguany, presenten alguna novetat de nous corriols que s’han recuperat després de les ventades de 2014.

El tret de sortida serà a les 9 del matí pels corredors de la marató i a les 9:30 h pels de la mitja des del mateix centre de Sabadell (plaça Doctor Robert). Al cap de poc més de 2 km els corredors s’endinsaran cap al Rodal de la ciutat, porta d’entrada a l’entorn rural del Vallès. Un dels objectius de La Llanera Trail és unir ciutat i entorn natural i donar a conèixer les possibilitats que té Sabadell per a la practica de qualsevol esport a l’aire lliure. A més, vol ser un gran esdeveniment de ciutat, obert a la ciutadania, per aquest motiu, tot el diumenge 21, la plaça Doctor Robert es convertirà en un gran espai festiu amb animació, tabals i diables.

Les inscripcions per La Llanera Trail es poden fer a la secretaria de la UES o bé per internet fins el proper dijous 11 de gener.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada