Torna ‘El més Petit de Tots’ el festival per als més menuts

Torna ‘El més Petit de Tots’ el festival internacional d’arts escèniques per als més menuts

El Més Petit de Tots, el festival internacional d’arts escèniques dedicat a nens entre els 0 i 5 anys, torna a Sabadell apostant per oferir al públic “una nova mirada”

El festival ha programat una vintena d’activats (espectacles i tallers) a 11 ciutats del territori. Enguany hi ha una forta presència d’espectacles internacionals, amb països com Brasil, Dinamarca, Holanda, França o Portugal. Un gran gruix dels espectacles del festival es podran veure a Sabadell.

El festival s’inaugura a Sabadell amb una gran festa al carrer amb espectacles de les companyies Anna Roca, Efímer i l’artista berlinès JOHNman

Els dies 17, 18 i 19 de novembre el festival programa una trobada internacional dirigida a professionals a L’Estruch de Sabadell per generar una espai de relació, intercanvi i networking.

Entre el 11 i el 26 de novembre tindrà lloc la 13a edició d’El Més Petit de Tots, el festival d’arts escèniques dedicat a nens entre els 0 i 5 anys. Un any més, el festival s’estén per tot el territori i se celebrarà a 11 ciutats i 14 teatres mostrant els millors espectacles internacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d’edat. La directora del Festival, Eulàlia Ribera, reivindica que “el festival és un espai per acompanyar els nens a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú. És un àmbit de llibertat de pensament. I això ens porta a aquesta nova mirada que busquem, aquesta altra manera de viure”.

El Més Petit de Tots és un festival de referència, singular i únic, que programa peces que difícilment es poden veure a cartelleres teatrals convencionals, on els espectacles per als més petits de la casa no sempre hi tenen cabuda. Aposta per espectacles de gran qualitat creats i pensats per als més petits, però que emocionen a tots els públics, amb una durada i una concepció de l’espai diferents, aforaments reduïts i on tot es viu molt intensament. Durant el festival els nens podran gaudir dels diferents llenguatges de les arts escèniques com la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el circ I, sobretot, el joc.

Igual que el públic a qui va dirigit, el festival és molt exigent a l’hora de triar els espectacles que s’hi presenten i selecciona el millor que es produeix a nivell internacional i al nostre país. També dóna suport a creadors, de manera que aquest any destaquen les creacions de la companyia Anna Roca, d’Efímer i de

Montse Roig.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada