rambla setmana del comerç

Varies persones roben material a la Rambla 

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Diumenge, 28 de gener fins a les 06:00 hores del dilluns, 29 de gener de 2017

Tres gossos en estat de desnutrició

A les 14:33 hores, al carrer Rosselló, 8, ens comuniquen que hi ha tres gossos a la terrassa d’un habitatge que es troben en estat de desnutrició, i en unes condicions higienicosanitàries inadequades. Un cop comprovat, s’avisa a la protectora d’animals de Sabadell, qui es fa càrrec d’un gos. S’obre expedient al propietari. Ha intervingut una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva a la Roda Roureda

A les 15:08 hores, a la Ronda Roureda amb el carrer La Mola, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 47 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,83 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor amb el permís de conduir sense vigència. S’immobilitza el vehicle.

Atropellament a la carretera de Terrassa

A les 15:23 hores, a la carretera de Terrassa amb el carrer La Palma, es produeix l’ atropellament de dues vianants, de 70 i 71 anys, respectivament, per part d’un turisme al creuar el carrer per un pas de vianants, son traslladades a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Han intervingut dues ambulàncies del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Dissabte, 27 de gener fins a les 06:00 hores del diumenge, 28 de gener de 2017

Varies persones roben material a la Rambla 

A les 16:28 hores, a la Rambla de Sabadell, ens comuniquen des d’un establiment comercial que varies persones han furtat diferent material de l’establiment, els agents els localitzen al passeig de la plaça Major, i identifiquen a dues dones i dos homes, de 44, 46, 29 i 37 anys, respectivament, recuperant el material furtat. Es realitzen diligències judicials per un presumpte delicte de furt lleu. Han intervingut dues unitats de Policia Municipal.

Detingut al carrer Viladomat

A les 19:00 hores, al carrer Viladomat, 193, es procedeix a la detenció d’un home, de 26 anys, per tenir una ordre de recerca, detenció i ingrés en presó per part del Jutjat Penal 2 de Terrassa. Es realitzen diligències judicials. Han intervingut dues unitats de Policia Municipal.

Accident a Magí colet 

A les 22:00 hores, al carrer Magí Colet amb el carrer Diego de Almagro, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, un d’ells ha bolcat, el conductor i l’acompanyant d’un dels turismes, de 52 i 45 anys, respectivament, son traslladats al CUAP Sant Felix amb pronòstics lleu. El conductor i dos acompanyants de l’altre turisme, de 25, 28 i 24 anys, respectivament. Han intervingut dues dotacions de bombers, tres ambulàncies del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva a Ferran Casablancas

A les 03:45 hores, al carrer Alemanya amb el carrer Ferran Casablancas, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 33 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,37 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i s’immobilitza el vehicle.

Alcoholèmia Positiva a Boccaccio

A les 04:00 hores, al carrer Boccaccio, una unitat de policia municipal realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un turisme, de 36 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,75 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Divendres, 26 de gener fins a les 06:00 hores del dissabte, 27 de gener de 2017

Atropellament a la carretera de Terrassa

A les 19:11 hores, a la carretera de Terrassa, 194, es produeix l’ atropellament d’una vianant de 24 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer fora dels llocs habilitats, és traslladada al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu. Han intervingut dues ambulàncies del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Detingut a la carretera de Barcelona 

A les 23:25 hores, a la carretera de Barcelona amb el carrer Calders, es procedeix a la detenció d’un home, de 33 anys, per tenir una ordre de recerca, detenció i presentació per un trencament de condemna. Es realitzen diligències judicials. Han intervingut una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva a Sant Pau

A les 03:55 hores, al carrer Sant Pau amb el carrer Advocat Cirera, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 48 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,61 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.